Tamat sudah~~

Assalamualaikum..

Alhamdulillah dah selesai dengan jayanya. Apa yang jaya nyer?Hoho..bley da nak kawen.. Tapi disebabkan masih blajo, lupekan la dulu pasal kawen. Sijil sah sepanjang hayat. Gatal nak amek awal.. 

Skang kalo nak pegi kursus kawen dah tade yang buat kat tempat2 yang diuruskan oleh agensi. Semua dah diambil alih oleh Jabatan Agama Islam Negeri. Aku bukan orang penang. Blaja jer kat sini. Tapi boley jer nak amek katne pon. Kursus berlangsung selama 2 hari dengan yuran RM80 sahaja. Dapat minum pagi dan makan tengah hari. Aku dengar akan datang nak buat 5 hari pulak. Tak taw la bila start.

with my besties

bakal~~ :p

Oitt.. calon ko mane nyer??


Aku ?? Hoho.. Ilang la pulak...

nota: http://kursuskahwin.webs.com/himpunannotakursus.htm

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]