La Sardina

Assalamualaikum

Exam dah lepas 2 paper. Ada lagi 1 di penghujung waktu. So hari ni nak mengarut pulak nih. Dah la dengan laptop masuk icu. Mekasih orang bagi pinjam laptop ^_^

Kebendenye La Sardina ni? Adakah sejenis sardin? Ternyata bukan tapi memang ada kaitan dengan sardin iaitu design die cam tin sardin.

Yeke? Tak pun. Mana ada tin sardin kaler macam tu.

Tempat nak letak filem dia yang macam tin sardin. Google lah sendiri or tekan link kat bawah ni.



Bila tengok buku dia, aku tak rasa cam buku nak ajar amek gamba pun. Cam nak ajar resepi hidangan sardin dengan cara tangkap ikan ada lah. Aku takde la berminat sangat dengan lomography nih. Tapi sebab benda dah dapat free, nak jugak la belajar. Kalau tak nanti jadi hiasan je lah kamera nih,

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram