Saya Sayang Mak Saya ♥

Rozita Binti Mohd Shariff
Selamat hari ibu kepada mak saya. Love you so much! 
Segala jasamu
segala pengorbananmu
tidak terbalas.
Hanya kau yang satu,
takkan terganti...



3 mikroorganisma:

nik lan nik mat said...

mak bc blog awk gak ke?
bek ckp tros kat mak

Nys Zairee said...

cakap, cakap gak.. tulis, tls jgk.. :)

BuruBuru said...

Salam.. komen sy ni xde kena mengena pasal entry tp sy xtau mcm mana nk contact dgn awak. Sbnrnya saya pernah terbaca entry pasal tukar kos, so sy nk minta tolong awak cara2 nak tulis surat tukar kos dan juga bagaimana step-by-step prosedur tukar kos.. kalau ada link download contoh surat ke..

ni email saya: nuizib@gmail.com

Harap dapat membantu kalau tak keberatan, terima kasih :)

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]