Sesaat Kau Datang

Assalamualaikum...
Entry ni takde tuju kat sape2 yer.. So sape2 pon sila jangan perasaan sangat.. MySpace Korang ni dengar radio tak? Kalo dengar mesti korang tau lagu nih. Aku ni walaupun dok hostel aku takde dengar radio nih. Yela.. Nak pasang online kena block (thx byk2).. Nak pasang kat fon, malas la keje nak kena cas jer nanti.. So aku ulang2 jer la lagu dalam playlist nih. Tapi takkan asek nak dengar lagu lama jer kan.. Skali skala nak update aku jenguk la web Hot FM tengok carta lagu mane yang meletop. Aku tengok lagu ni top kat carta hati...eh.. tu lagu orang len. So aku search dapat la dengar.. Enak jugak lagunya.. Maksud lagu ni takde kene mengena ngan kisah idup aku yer.. Layan jer lagu ni..

Sesaat Kau Datang
Ramlah Ram ft SleeQ

Verse 1
Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri...

Verse 2
Kau Mendekat…
Kau Menjauh….
Kau tinggalkan diriku…
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku……….

Verse 3
(Alif)

Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together

(Syarif)
Uuuu..
I hate to be cold but i got to let you go

Chorus:
Sungguh kejamnya dirimu….
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan…
Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..
Haaa..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati…
Tapi ku ikhlas melepaskanmu…
Karena aku manusia biasa…..

Verse 4
(Alif and Syarif)
Nothings easy girl
Nothings easy girl
Aint nothings easy i hope you understand me girl
Nothings easy girl
Aint nothing in this world
Could ever compare to what we had
Whats gone

Repeat Chorus:
Sungguh kejamnya dirimu….
Mengkhianati cinta yang ku semat dijiwa..
Kau hancurkan segala harapan…
Kau remukkan cinta yang telah kita bina…..
Haa...

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela……..
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati…
Tapi ku ikhlas melepaskanmu…
Karena aku manusia biasa…..

Verse 5
Tiada salahku kepada dirimu
Kau buatku sengsara
Kau buat kecewa
Ku Harap ada karma
Yang datang kepadamu……kepadamu



5 mikroorganisma:

fadbtb said...

Dah pandai dah!!!

nazuhan said...

ea..da pandai pe fad..fllower ag rmai dr ko..hehhee

Adam said...

patut ah aku pasan fad dgr lagu ni slalu. pelik gak aku. cehh. hahahaha

Nys Zairee said...

ade kaitan ker...?

Adam said...

haruslah ada kaitan. hehehe.

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram