GugurL XTVT : Bukit Bendera

Tarikh: 26 Nov 2011
Tempat: Bukit Bendera, Penang

Dah lama tak dapat keluar ramai2 cani. Kali ni kami pergi Bukit Bendera. Satu kereta(muna) dan satu motor(kak izah).

Ni before naek train. Tiket RM 4 jer ok sebab kami student. Sama harga ngan kanak2.  Terasa diri cam kanak2 pula.

Ade tangan sape la sesat kat atas tuh

Aku suke pemandangan nih..

Tempat ni memang jadi port wajib bergamba bagi sesiape pon yang datang sini.

Rasa cam g kem pon ade jugak.. Hee..

Kembali ke zaman kanak2
Sempoi la adek nih.. Maaf yer.. Akak ter'snap' gamba kamu..
So, akan datang nak pergi mana plak yer..?

2 mikroorganisma:

Adam said...

uit2. kenai dak aku sapa? ni kawan fad. ni 1st time aku masuk blog ko. haha. nice gila. betul2 gugurl. jemput2 lah dtg blog aku. haha.

Nys Zairee said...

hoho..cane ko bley sesat kat cni? :p

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram