Happy beSday t0 me....

Semalam, 11 Oktober 2009 merupakan ulang tahun kelahiranku yang ke-20(hari makin c0mey).... Bace wish2 yang dapat lepas kol 12am tu pan xde feeling mane.. But anyway thanks for everyone yang tetap jugak ingat bezday aku.. Sebab kadang2 aku pn lupe gak bezday korang.. Tapi bagi yang lupe bezday aku tu, even aku ingat bezday k0rang, takpe laa.. Ape nak buat.. Aiseh.. Touching pulak..

No presents, n0 cakes, n0 party... But is ok.. Aku raikan la bezday aku sendiri..(u sh0uld try this) Untuk mengembirakan hati sendiri la kononnye.. Then, aku p0n tepon 04-6552828.. Aku cakap, "Hello, ni US Pizza ke? Saya nak buat pesanan." Korang taw ke US Pizza ni katne? ke x pernah dengar p0n? Kat Penang ni ade dua tempat.. Satu kat Greenlane dan satu lagi kat Nagore Road.. Aku x pernah sampai pon tempat ni.. Nak taw lebih lanjut klik laman web http://www.vkeong.com/2007/food-drink/us-pizza/ atau korang taip je la US Pizza..

Nak citenye sebenarnye aku order pizza jek.. Pizza p0n belah cam kek ape.. Pizza large tu.. mne la larat nak makan sorang.. So, aku ajak la jugak 2 orang lagi kawan aku.. Thanks kawan2 sebab sudi meraikan aku walaupun x semeriah mane p0n.. Makan punye makan sampai penuh perut.. kenyang giler sih.. Banyak jugak ye.. Makan tige orang tak bley abis.. Ish3.. Bley wat makan malam tu.. Nak cakap nyer banyak tu..




Peh... nampak kebuloq giler.. Cedap pizza nih..... Len kali leh order lagi ni.. Hehehe...












Nyum3... makan chicken wing pulak.. Enak hingga menjilat kaki.. ish3.. tak senonoh.. Sampai tinggal tulang je laa..








Ni bergambar ngan Is.. Tak bley ngorat die taw.. n0t available.. Hehe.. Maaf Mira.. Takde gambar ngan Mira.. Tu la.... Balik awal sangat..








Ni katak bobok.. Is yang bagi... Sebenarnye kan.... Is kan... DIe salah bagi.. Sebab die terbagi awal.. Hakhak.. But anyway thanks my dear fren! MmmuUUaAhh..








0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram