Ada Apa Dengan Raya

Raya..Raya.. Nak citer ape yer? Nak citer la sket. Aku beraya kat Kampung Nakhoda, Selayang kat Selangor. Takde masalah balik kampung belah ayah or mak sebab diorang dok satu kampung. Tahun ni tema family aku adalah kaler coklat. Sebenarnya aku takde perasaan excited pon nak raya tahun nih. Aku just excited sebab pakai baju baru design aku sendiri. Credit to my mum sebab berjaya wat baju aku. Hikhik.. So ape lagi, jom layan jer gambar2 raya.









3 mikroorganisma:

Xe LiO said...

salam
terbaca sajak anda di penyair.wordpress
sgt2 trtarek
moga-moga blh kta brtkar2 pndpat
http://azoct.blogspot.com

Nieylicio Kerolicio said...

wslm..
trm kaseh..
sajak2 tu tak seberapa pon..
insyaAllah

Iera said...

aku sangat cun.. haha

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]