Pengalaman Itu Penting

Assalamualaikum dan selamat malam...

Pepagi buta aku da gerak naik bas rapid penang nak ke komtar. Ini kesahnya semalam. Gara-gara aku register masa besday hangout ari tuh. Lebih kurang kol 7.30 aku sampai komtar.

Then tunggu bas untuk ke Straits Quay(aku tak reti cane nk sebut.. "kay" or "kue"). Naek bas lagi, kol 8.30 lebih pulak aku sampai kat sana. Register start pukul 9.

Ni suasana masa baru sampai. Orang pon tak ramai lagi.
Masa pendaftaran. Ada 3 kaunter: walk-in, pre-qualified & online
Cepat betol nombor aku. Peserta no.3.

Nak dipendekkan cite, aku tak menang pun. Takpelah kan. At least aku tak mengalah sebelum berjuang. Adat pertandinganlah ada menang dan kalah. Tapi aku dapat banyak free gift.

Beg merah tu boleh bawak pegi piknik. Huhu..
InsyaAllah ada peluang aku nak join lagi tahun depan. Dah tengok teknik-teknik dia kan. Kena catat rekod terpantas.

Sekian.



0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram