Hidup Seorang Pelajar

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Macam da lama sangat jer tak meng'update' blog nih. Dak final year la kononnyer. Padahal takde cerita menarik pon. Tapi kira busy la jugak.
Kenapa?

research final year project(fyp)
menjahit..menjahit..
assignment
dating............ ok.. ni tipu..

Untuk minggu ni (ari ahad kira minggu baru la kan) aku nak kena wat esaimen progress 50% tapi habuk pon aku tak start lagi. Then kena wat research fyp sok nak tengok. Tak taw la ape lagi nak tambah. Nak siapkan cepat2 jugak tempahan sebab takut tak sempat dengan kerja2 lain yang akan datang. Kang terganggu pulak program2 istimewa.. Muahaha..

Ok.. chow.. Nak sambung menjahit.
Jom intai apa yang aku jahit dekat SINI.

Assalamualaikum.

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram