Part 5: Aku & Braces

Assalamualaikum & Good Morning.

Hari ni aku cuma nak share contact tempat aku buat braces tu.


Chee Dental Clinic
Klinik Pergigian Chee
Alamat: 5-2-2, Jalan Setia Prima U13/R, Bandar Setia Alam, 40170 Selangor.
Tel: 03-3343 1343

Berminat?
Call dan set lah appointment.

Nah..Belanja gambar sikit. Selepas 1 tahun pakai braces.


1 mikroorganisma:

Cik Kumbang said...

Alahai rindu pula kat braces

Pengalaman yg x semua org merasa
betul x?

Kadang2 rasa macam nak pakai semula
tapi bila pikir bab $$$ terus terpadam niat haha :D

mesti tak sabar nak bukak kan

- Fatin CS

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram