Lucky Draw RASP

Sape nak hadiah?? Jom join lucky draw by RASP nih. Syarat2nya tersangatla simple.
Lucky draw RASP

Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog korang.
2) Buat simple entri kat blog k0rang pasal lucky draw ni.
3) Tinggalkan komen kat entri RASP ni bila dah settle steps 1 & 2 ...
4) Peserta tak semestinya follower pun.

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia yer..

Dateline:  28 Julai 2010, 12 tengah malam

Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010. Cabutan nama-nama pemenang yang bertuah akan dilakukan oleh SH. 3 pemenang akan dipilih... 
Keputusan adalah muktamad!
Selamat menjoinkan diri.


2 mikroorganisma:

mama zharfan said...

me jl2n cni..good luck!!

Nieylicio Kerolicio said...

tQ mama zhafran.. =)

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram