Pemenang Contest Teka Bintang

Assalamualaikum..

Setelah seminggu contest berakhir, hari ni baru Nys dapat meluangkan masa untuk mengumumkan pemenang bagi contest ni. Maaf ye sebab buat semua tertunggu2. Sebenarnya keputusan telahpun ada cuma tak sempat nak update.. Student la katekan.

Jawapan: 120 bintang!

Pemenang Contest Teka Bintang:-

1. Dini

2.  Budak KedahTahniah kepada pemenang kerana berjaya meneka dengan tepat. Terima kasih kepada para peserta yang tidak berjaya. Mungkin tuah anda di hari yang lain. Tanpa sokongan anda siapalah Nys di dunia blog ini.(terguna ayat ala2 novel pula)

Kepada pemenang, sila hantarkan maklumat diri -  nama, alamat dan no.telefon kepada rnees_zairee@yahoo.com.3 mikroorganisma:

nurdinihusnina said...

whahaha.,first time menang contest.,bestnya!!thanks(n_n)

nanakimie said...

tahniah pemenang:)

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Jom skodeng : Kami & Swiss, Apa Cer?

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]