Contest Design T-shirt Rasmi Sahabat Blogger

okay. dah lama yang tunggu kan? kali ni jom perah otak untuk designkan T-Shirt untuk sahabat blogger ni. sebab nye dah ramai yang tunggu kan. kalau event pas ni boleh la semua pakai T-Shirt ni.
syarat-syaratnye :

1.mesti menggunakan logo sahabat blogger
2.corak tak kesah cmne nak buat. asalkan cun n tak lebih-labih.
...3.panel-panel adalah admin-admin sahabat blogger. dorang akan pilih design mana paling cun dan layak di angkat sebagai T-Shirt rasmi sahabat blogger
4.mesti ada url sahabatblogger.net
5.motto mesti pakaimoto rasmi iaitu 'we are now united'
6.bila dah siap sila postkan design korang kat event ni ye. bukan kat wall SB. kang jatuh bawah lak takde admin dpt tgk
7. tarikh tutup adalah pada 12.00am 7/4/2011. sebulan tu


pemenang akan di pilih seorang sahaja, dan design pemenang akan dijadikan T-shirt rasmi SB ni. hadiah? dah ada sponsor.thanks to Ady Soleh Ahmad yang sponsor hadiah :D
kalau ada masaalah bleh rujuk Bro Framestone & Atiq Salleh

jom cuba!!



My design
komen..komen..komen..

nota kaki: Entri copy paste jer dari SINI

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram