Dah bosan dengan Facebook?

Assalamualaikum...

Lamenye tak menaip kat blog nih.. Da berhabuk, bersawang daa.. Pinjam vakum jap?

Kepada sesiape yang ade facebook: Adakah korang boleh kalau tak online fb untuk satu hari? Mesti akan bukak gak kan melainkan tempat korang takde internet. Tapi kan semakin lama rasanya fb nih makin membosankan la pulak. Korang tak rase ker? Tak? Ke aku jer rasa camtu?

Kalau ada yang berperasaan cam aku, ape kata kita join laman sosial yang baru. Sangat menarik dan canggih. Admin pastinya meluangkan masa untuk melayan korang.



nota kaki: Sapelah yang rajin wat bende nih kan? Tak rase yang ni mmg die yang buat.

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram