Once a year : Thanks to all of you

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Bersyukur kerana masih diberi kesempatan untuk menghirup oksigen di atas muka bumi Allah ni selama ______ tahun.

Takde sambutan pape pon. Tapi ada orang wish pon cukup la kan. Walaupun taw sebab fb. Beratus orang wish sampai penuh wall.

Ni sebenarnya xtvt dalam fb untuk bulan ni. So 154 orang yang conteng wall aku tu ade termasuk ngan yang  before besday aku. Tapi tak ramai pon yang conteng wall aku bukan pasal besday.

Yang ni plak orang wish ikut event yang tulis kat column sebelah kanan home.
Kad besday da pupus skang.. so print screen kat fb jer la.. Haha..
Hadiah pon ade jugak.

yeay! My new collection..
Thx is n fad.
Dapat gak merase kek.. Lupe nak amek gambo.. Kek da abes.. Thx afif.
Besday card from my parents..



2 mikroorganisma:

Jasmin Ibrahim said...

afif??? wow....mcm kwn saya...adakah org nya sama jgk??? haha....hepy bday... :)

Nys Zairee said...

haha..xde nyer org yg same..
thx.. :)

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram