I want to touch a DOG??

Assalamualaikum.

Baru-baru ni kecoh di media, laman sosial tentang program I WANT TO TOUCH A DOG anjuran satu pihak. Aku taknak komen pun pasal hal tu sebab da ramai giler yang komen pasal tu. Tapi disebabkan kes tu tetiba post aku yang dah bape kurun mencanak view nyer.





Tu jer aku nak share. Hehe..

Kurangkan gosip, tingkatkan keimanan!

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram