Part 4: Aku & Braces

Lebih kurang 3 bulan aku pakai kawat besi kat gigi aku ni. Happy tengok gigi2 semua da tersusun. No more taring, no more berlapis. Cuma rongak tu memang take time la kan. Kalau tak, takkan nak kena tunggu sampai 2 tahun.

Ketara kan perubahannya?

1 mikroorganisma:

Farah Ruzani said...

Salam.. Awak .. Awak buat braces ni dekat clinic mana ? ... Boleh tahu sekali tak overall harga dia berapa ? ..

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]