Profile Unik Untuk Facebook

Assalamualaikum..

Selamat.......tengah malam! Ari ni nak share sesuatu ngan korang.. Aku taw pasni korang mesti buat punya. Ape yang aku buat? Jom kite terjah...


Inilah profile facebook aku yang baru. Baru jer buat beberapa minit yang lepas. Menarik tak? Lagi besh kalo ade gamba2 yang unik sesuai untuk buat macam nih.

Senang jer pon wat bende nih. Just pegi kat www.profile-maker.com

Selamat mencuba! ^__^

0 mikroorganisma:

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram