My New c0llection

Selamat kesejukan kepada sume. Huu.. Skang asek ujan jer. Kat penang smlm ujan dari pagi smpai malam. Ari ni pon ujan tadi tapi skng da benti jap.

Ari ni cume nak share pasal my collection yang da bertambah. Collection ape? of coz la katak kan. Hehe..

Ni la katak2 yang latest.



Yang 3 kat atas ni my luvly fren, Ismiza kasik.

Yang ni plak my ex-rumet, Meera kasik sempena my besday yang ke-21.

Thanks! Luv u!

2 mikroorganisma:

Lizzie Yasmin said...

yeay jumpa pencinta katak kt sini... boleh lar wat team past nie.. hehehe

Nieylicio Kerolicio said...

boley2.. ape nape team? huhu
hoo.. katak pink

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram