Tucky² On Facebook

Saje nak kongsi sket pasal game yang klako watak2 die. Ni game kfc nyer taw. Skang orang sibuk study sbb nk exam, nys g maen maen game yang tak comel nih. Huhu..


Kene bunuh sume2 binatang yang pelik2 nih.







Pastu bila binatang tu da mati, dapatla hadiah. Duet tu leh guna wat beli senjata, benih pokok, beli kfc pon boley.











Tada! kan ade kfc tuh..

Actually, bila korang sign up maen benda nih, korang sign up untuk jadi SNAXTER.

Kepada penggemar2 kfc, cepatla jadi snaxter. Nanti bile point da banyak, korang ley redeem makanan2 kat kfc. Untuk maklumat lanjut, http://www.snax.com.my .

2 mikroorganisma:

antzgirl said...

wah..mcm best je game nih.. nak mainn gak.. tq 4 info ;D

Nieylicio Kerolicio said...

maen jangan tak maen.. hehe

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram