WhatBerry Are You 2

DiGi kembali lagi dengan contest terbaru. Sebelum ni WhatBerry Are You 1. Sekarang lak WhatBerry Are You 2.

Ni bila korang masuk akan nampak cam di atas. Anda perlu ada akaun Facebook kalau tak tak boleh join yer.

Ada 6 pilihan plan. Setiap plan ada lebih kurang 5 games.
Bila da habis main, korang akan diberi label macam BuddyBerry, KuatBerry, JiwangBerry dan sebagainya.
Kalau tengok gambar sebelumnya, ada tulis Achievement. Bila klik akan keluar macam gambar atas ni. Untuk dapat badge kna penuhi syarat2nya. Yang berwarna maksudnye badges yang da dapat. Kalau yang ada gambar tapi takde warna maksudnya kena dapatkan. Kalau yang tanda soal kena tunggu hari seterusnya.
Kat bahagian goodies korang boleh download wallpaper, profile picture dan ada code yang boleh korang letak kat blog macam aku buat. Ada task untuk dapatkan badge kena download wallpaper jugak.
Ini cara2 untuk menang
Hadiahnya? Sepasang tiket ke konsert yuna. Khas untuk peminat yuna
Ini plak ranking Top 30. Skang ni aku kat no 10.
Dekat bahagian atas sekali ada tulis Yuna's Consert. Ia menunjukkan progress korang untuk dapatkan hadiah.
Jom join beramai2. Jangan potong aku yer. Hehehe..

*kalo tak jelas gambo gune kanta pembesar. Kalo takde, klik ajer laa

0 mikroorganisma:

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram