It's A Final Countdown !

Assalamualaikum...

Minggu yang dinanti-nanti telah tiba. Apakah2? Peperiksaan akhir semester 2 sudah bermula. Ini bermakna peperangan dengan mengunakan pen dan pensel juga bermula. 

slip exam

Sebenarnya aku da pon menamatkan paper yang pertama, TITAS pagi tadi. Berbekalkan ilmu yang baru dikuti sepanjang study week.. Tu pon bukanla selama seminggu tuh.. Huhu..
Yeay!! Merdeka!..

Eh.. Ada lagi dua paper daa... -__-"

Mungkin ada yang tertanya2 apa maksud '#'.. Tu maksudnya 100% kerja kursus.

Jadi kepada yang exam lagi banyak dari aku sila jangan jeles. Kepada yang exam lagi sedikit dari aku, tahniah kepada anda.

Aku tak kesah 2 paper awal tu. Tapi kenapa paper las terlalu jauh gap?? Oh tidakkkkk.. Ku tak sanggup menunggu begitu lama.. Cair otak aku...

Wish me good luck okeh??

Kepada yang sedang @ akan menduduki peperiksaan juga, 加油喔 (Chaiyok)!

1 mikroorganisma:

nik lan nik mat said...

ooo...br phm

br 3oo..bkn 3000..apatah lg 30000..entri pon x sampai lg 30..mcm tu femes ke?

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]