Thanks~~

السلام عليكم

Aku takde cite lagi kan yang aku sebenarnya bukan hanya seorang pelajar tapi aku juga seorang pekerja part time di Econ Shop. Aku kerja sebab nak tambah sket dwet blanje. Yela..sape nak kasik dwet free2 kan, mestila kena kerja. Sehari sejam pon ok la kan.

Citenye hari ni ada aktiviti dengan semua part timers Econ Shop. Ada la buat gotong royong sket..oh bukan..banyak yer.. Takde lak aku amek gamba kejadian tersebut. -__-

Diringkaskan citenye, aku dapat la adiah untuk part timers terbaik. Terbaik ker..? (tangan di bahu, mata pusing ke atas) Roll eyes

Apakah hadiah yang aku dapat tuh? Jom tengok..


Thanks to all.. Walaupun perkenalan yang singkat, moga ukhuwah kekal selamanya...

yang kat atas ni bukan gambar ari nih.. Ni gambar gambar awal sem dulu masa sesi berkenalan.. ^__^

4 mikroorganisma:

Mohd Syahir said...

gamba kamu posing sama saja..huhu..jari di pipi..=p

firdaus said...

hehe

athirah said...

jari di pipi.. ngahaha.. sile posing alim ye..

Nys Zairee said...

asl lak? bkn den wat posing mcarut pon

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]