Day 2 | My Fevret Movie

Untuk hari kedua pulak, cite pasal fevret movie pulak. Erm3.. Movie ape yang aku suke ek? Kalo spesifik movie yang aku suka tu takde la tapi genre movie yang aku suka thriller, horror, action and animation. Kalo tengok kat wayang prefer citer thriller la. 

Setakat ni la kan movie yang aku ase best la cite The Princess and the Frog. Aku suka cite tu sebab cite die berbeza ngan cite prince frog yang kite selalu dengar masa kecik2 dulu. Lagipon tu kan cite pasal katak.. hehehe.. Yang terbaru ni lak disney wat kelainan plak ngan cite Rapunzel. Aku belum berpeluang lagi nak tengok. Bila la nak tengok nih. 

Katak kembong!

Sanggup tak korang kiss katak?


Kisah yang kusut...

0 mikroorganisma:

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram