My teDdys....

Salam semua bloggerz yang sudi menjengah ke sini. Ari ni nak share pasal my collection. Kalau sebelum ni asyik cite pasal katak. Kali ni cite pasal koleksi laen pulak iaitu teddy bear. Nys pon suka teddy bear jugak. Nys tak penah beli pun tapi yang ade ni sume orang kasik jer. Huhu.. Jom kite intai mereka...
Comey tak? Huu.. Yang kiri tu paling besa. Nys panggil Bebey. Yang dua lagi tu Nys Tak kasik nama.

Pemalas giler makhluk nih.. Tido pon menonggeng... Ish3...


0 mikroorganisma:

✿ Blog Archive ✿

Powered by Blogger.

✿ Mutiara Kata ✿

Dan sesiapa yang berhijrah pada jalan Allah (untuk membela dan menegakkan Islam), nescaya dia akan dapati di muka bumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian dia mati (dalam perjalanan), maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah dan (ingatlah) Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.
[4:100]

Anda juga mungkin meminati:

Related Posts with Thumbnails

✿ Kelab Sk0deng ✿

Instagram